Food Security: Valorization of African Food Sources
Call for applications for the awarding of 1 RESEARCH GRANT
The School of Advanced Studies on Food and Nutrition launches a selection procedure for the awarding n.1 Research Grant for the project entitled "Food Security: Valorization of African Food Sources".
Themes of the Research Project is the valorization of African food sources to improve their functionality in terms of technological/sensory/nutritional/microbiological/safety and authenticity.
Click here to download the announcement of selection with all the informations.
Here the european CV and the application form.
Archives
- 14/11/2022 - Avviso di selezione Coordinatore attività progetto regionale 2023
- 01/09/2022 - Food Security: Valorization of African Food Sources
- 30/03/2022 - Bando supporto tecnico alla pianificazione e all’organizzazione dell’evento “La sostenibilità delle filiere degli alimenti di origine animale: il tema dei sottoprodotti”
- 31/01/2022 - Bando per coordinatore attività progetto regionale
- 03/01/2022 - Bando per supporto tecnico alla pianificazione e all’organizzazione dell’evento di disseminazione dal titolo “Towards a EU Sustainable Food System: Legal Options and Challenges”
- 03/01/2022 - Bando per supporto agli studenti nella redazione di un policy paper a conclusione dell’evento di disseminazione, dal titolo “Towards a EU Sustainable Food System: Legal Options and Challenges”