Food City Design

Chiuse le iscrizioni al Master Universitario Internazionale I° Livello in«FOOD CITY DESIGN», in lingua inglese e gratuito grazie al finanziamento della Regione Emilia Romagna nell’ambito del progetto "Sostenibilità alimentare: da problema globale a opportunità di sviluppo socio-economico regionale". Obiettivo del Master è formare tecnici esperti nella gestione di progetti di rigenerazione urbana in grado di riqualificare territori e aree urbane valorizzando beni e identità culturali connessi all’ambito agroalimentare.
Archives
- 13/09/2022 - Yakult Academy on Nutrition Communication. Onlice Scientific Communication: Opportunities and Difficulties on Social Media. - IV edition.
- 01/09/2022 - Multi-Strategic Interventio to Promote the Implementation of a Healthy and Sustainable University Canteen Policy
- 01/09/2022 - NEW CALL! Research Grant in "Food Security: Valorization of African Food Sources"
- 27/06/2022 - 9th EAAE PhD Workshop
- 24/06/2022 - IFU University Juice Processing Summer School
- 10/06/2022 - Parma Summer School 2022
- 04/01/2022 - Summer School on Food Sustainability III Edition
- 03/01/2022 - Towards a EU Sustainable Food System: Legal Options and Challenges
- 02/01/2022 - Food City Design
- 01/01/2022 - Storie di Vita Gastronomica
- 01/01/2022 - "Towards the future of food: the cultured meat between food safety, sustainability and public perception”