Parma Summer School 2022
Sono aperte le iscrizioni alla Parma Summer School 2022 (28-30 settembre 2022) dal titolo “Risk Assessment of regulated products”, organizzata dall'Università di Parma in collaborazione con l’Autorità Europea per la Sicurezza Alimentare (EFSA), la Scuola di Studi Superiori in Alimenti e Nutrizione, e l’Università Cattolica del Sacro Cuore. Le iscrizioni rimarranno aperte fino al 30 giugno.
Sito web Summer School: https://events.efsa.europa.eu/summerschool2022
Programma della Summer School: https://events.efsa.europa.eu/summerschool2022/sc-programme
Archives
- 20/07/2023 - Innovation and sustainability in Viticulture and Enology PhD Research school
- 06/06/2023 - A better understanding of sustainability elements in food labeling through educational innovation projects
- 06/06/2023 - Yakult Academy on Nutrition Communication. Comunicazione scientifica in rete: Opportunità e criticità nelle dinamiche social - V edizione
- 25/05/2023 - EFSA Parma Summer School 2023
- 09/03/2023 - IFU Juice Processing Summer School II edition
- 19/01/2023 - Food Science PhD Research Leadership and Communication School – II edizione
- 19/01/2023 - Food Authenticity PhD Excellence Academy
- 19/01/2023 - Meat Safety Assurance System (MSAS) PhD School
- 18/01/2023 - Quality, Safety and Sustainability of the dairy sector PhD Research school